Vi installerar värmepumpar i Lidköping och Skara med omnejd

Funderar du på att investera i en värmepump? Då kan vi stå till tjänst! Vi installerar högkvalitativa värmepumpar från NIBE i Lidköping, Götene och Skara med omnejd och garanterar ett professionellt resultat som gör stor skillnad för såväl plånboken som för ditt inomhusklimat.

Med vår expertis hjälper vi dig att välja rätt värmepump för just din bostad eller ditt företag. Hos oss arbetar certifierade installatörer som hjälper dig hela vägen. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om våra värmepumpar i Lidköping och Skara!

Vi hjälper dig oavsett typ av värmepump

Vi på Skaraborgs VVS har lång erfarenhet av att installera och arbeta med alla typer av värmepumpar. Ska ni installera en värmepump och är osäker på vilken typ av värmepump som passar bäst kan vi självklart ge er tips och råd.

Cirka 80 procent av er villas energikostnad går till uppvärmning och varmvatten. Vilken typ av värmepump ni har kan därför påverka er energikostnad i stor utsträckning. Vilket behov ni har av värme och varmvatten samt husets ventilation och uppvärmning idag kan avgöra vilken typ av värmepump som är bäst att välja.

NIBE-partner

Skaraborgs VVS är NIBE-partner och experter på värmepumpar från NIBE. Vid installation av värmepumpar installerar vi enbart NIBE värmepumpar.

Vi kan bland annat installera NIBE

  • Bergvärmepump
  • Jordvärmepump
  • Luft-vattenvärmepump
  • Frånluftsvärmepump

Service och reparation av värmepumpar

Utöver att installera NIBE värmepumpar kan vi självklart hjälpa er med service och reparation av värmepumpar från andra varumärken.

Kontakta oss för service av er värmepump